Lite vårkänslor.

När jag slog upp ögonen 04.00 (inte frivilligt vill tilläggas) var det enda som motiverade mig att jag skulle få åka till något varmare breddgrader (för en utbildning). Stockholm, närmare bestämt. Jag hade sett framför mig sol och upp mot 20 grader. Det blev regn och ner mot 5 grader istället. MEN utbildningen var bra och de bjöd på go-fika buffe varje dag vid 15. Två dagar fick jag njuta av denna buffe innan det var dags att sätta sig på planet tillbaka till Luleå. Men innan planet gick vid halv 8 visade sig Stockholm från en någorlunda fin sida, det var uppehåll. Så jag och min kollega tog vägen förbi kungsträdgården för att skåda lite vårkänslor! Och trots att alla blommor inte slagit ut så var det mig allt en vacker syn. Se så fint. 
 
 
 
Det var allt från mig. Nu väntar popcorn och vem bort här. 
Allmänt | | Kommentera |

Två bilder från min söndag

 
Söndagen som var har varit helt perfekt. Började dagen med frukost framför tv och sen tog jag en lite (*host* 1 timmes) vilostund på soffan medan solen värmde upp rummet. 
 
När kroppen kändes mer återställd så begav jag och sambon oss ut mot Storheden för lite söndagsshopping. Högst på agendan stod utemöbler till vår balkong. Men jag var kanske mest exalterad över vårt stopp i blombutiken. Fingrarna har kliat och nu när vi äntligen börjar komma i ordning i den nya lägenheten så gick startskottet för: operation gröna fingrar! Oh som jag längtat. Vår nya lägenhet är prefekt för våra gröna projekt. Så i söndag var vi alltså och shoppade loss på blomsterlandet. 
Testade även denna dryck och utmärkte den redan efter två klunkar till min nya favorit! Så god. 
 
 
Efter några omplanteringar avslutades kvällen med tacos i min favorttröja (egentligen sambons men lånar den titt som tätt) 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp