Gårdagen

Igår var solen framme igen och även denna dag var molnen borta med vinden. Luleå visade sig från sin bästa sida och såklart var undertecknad ute och försökte samla in i sig lite vitaminer. 
 
Vi fyllde termosen, packade ner filtarna och satte på solglasögonen. Sen styrde vi bilen ca 1 mil utanför stan för att hitta en bänk i solen och parkera oss på. 
 
 
På träplankorna nere till vänster i bilen lade vi sedan ut filtarna och där intog jag horinontellt läge. Denna utsikt var inte fy skam. 
 
 
Efteråt for vi hem till mamma för att äta sen lunch/tidig middag och lämna tillbaka gammelhunden. Hon fyller 13 år i april. 13 (!) Jisses. Kan inte tänka mig ett liv utan henne, min älskade hund. 
 
Åkte hem för att hinna med en powernap innan det vankades förfest. För kvällens planer stavades utgång. Det slutade med en trevlig kväll och dagens motionspass checkade jag av på dansgolvet. Något jag var glad över denna kväll att när klockan slog 2 stängde stället då sommartiden började! Detta passade mig alldelse perfekt då mitt humör började dippa vid den tiden. Sockret hade lämnat min kropp för länge sen och eftersom inget alkohol flödade i min kropp var tröttheten ett faktum. Började fantisera som min säng som väntade mig där hemma. Så kände mig ganska så nöljd med att tänka på refrängen där vid 2.  Tack tjejer för en väldigt trevlig kväll! 
 
Allmänt | |
Upp